الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به هلال‌احمر

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: با الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی، توان مدیریت و پوشش عملیات‌های امداد و نجات کشور افزایش یافت.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری سلامت(طبنا)؛ محمودی، رئیس سازمان امداد و نجات در مراسم الحاق ۱۰۰ دستگاه پهپاد امدادی به جمعیت هلال احمر گفت: این‌ پهپادها در عملیات‌های مختلف وظیفه پایش، جست‌وجو و نجات را برعهده دارند.

وی افزود: در عملیات‌های ساحلی از این تجهیزات استفاده زیادی می‌شود و باعث کاهش ۷۰ درصدی در غرق شدگی سواحل داشته است.

رئیس سازمان امداد و نجات ادامه داد: در انواع حوادث جوی دیگر نیز این تجهیزات جدید استفاده می‌شود، به عنوان مثال در رانش زمین نیز این تجهیزات که توانایی پرواز در شب را دارند نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند.

محمودی با بیان اینکه جست‌وجو، نجات، پایش و حتی حمل بار نیز توسط پهپادهای امدادی انجام می‌شود، افزود: این تجهیزات تنوع بسیار و قابلیت‌های مختلفی دارد، مثلا قابلیت انتقال بار و وسایل تا وزن ۵۰ کیلو را دارند.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در خاتمه خاطرنشان کرد: از این‌ پهپادها حتی برای مهار حریق نیز استفاده می‌شود. استفاده از این ابزار باعث می‌شود زمان طلایی را حفظ کنیم. قابلیت ارسال تصویر این‌ پهپادها به ما این امکان را می داد توانایی مدیریت صحنه را در ستاد داشته باشیم و نیاز به حضور فیزیکی نباشد که این مسئله در عملیات های بزرگ و صعب العبور بسیار قابل اهمیت است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha